وزارت نیرو استخدام می‌کند + جزییات افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه خود را جدا کنند ایران خودرو: تولید سورن پلاس به‌زودی متوقف می‌شود دفتر اطلاعات و داده‌های آب کشور: بخشی از سد‌های کشور در آستانه بحران قرار گرفته‌اند زمان واریز معوقات بازنشستگان / معوقات کدام بازنشستگان پرداخت می‌شود؟ قیمت جدید طلا و سکه ۱۱ خردادماه ۱۴۰۴ / کاهش قیمت سکه مبلغ جدید یارانه نقدی برای دهک‌های اول تا نهم اعلام شد / زمان واریز یارانه نقدی خرداد ۱۴۰۴ قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ آخرین قیمت ارز‌ها در بازار تجاری / کاهش نرخ دلار مدیرعامل ایران خودرو: بدون افزایش قیمت، نمی‌توانیم خودرو بفروشیم قیمت دلار مبادله‌ای، امروز ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ معامله ۵۹۰ کیلوگرم شمش طلا و نقره در بورس کالا قیمت جدید طلا و سکه ۱۰ خرداد ماه ۱۴۰۴ گمرک: تمامی ممنوعیت‌ها برای واردات تلفن همراه برداشته شد اطلاعیه بانک مرکزی درباره بانک آینده

پیش بینی قیمت دلار ۶ فرودین ۱۴۰۳

قیمت دلار که در آخرین روزهای معاملاتی سال گذشته در کریدور ششم بسته شده بود، در معاملات پشت خطی نخستین روز معاملاتی سال جدید در این مسیر پیشروی کرد. این در حالی‌ست که بازار ارز هنوز معاملات نقدی جدی و قابل اعتنایی به خود ندیده و به نظر می‌رسد این روند افزایشی بیشتر، فضاسازی افزایشی‌های بازار باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 24
کد خبر: ۲۳۳۸۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت دلار پنجم فروردین‌ماه روند افزایشی را تجربه کرد اما این تحولات قیمتی به معاملات پشت خطی محدود بوده است. هنوز خبری از معاملات نقدی موثر در بازار ارز نیست و به نظر می‌رسد مانند بازار طلا و سکه، معاملات جهت‌دهنده بازار ارز نیز از روز چهاردهم فروردین‌ماه آغاز شود.

 

بر همین اساس، بسیاری از فعالان بازار معتقدند روند رو به رشد قیمت دلار در معاملات پشت خطی، بیشتر فضاسازی‌ست تا تحولات قیمتی واقعی. اگرچه وضعیت اقتصادی به‌گونه‌ای‌ست که نمی‌توان چشم‌انداز چندان مثبتی را برای آن ترسیم کرد اما با توجه به سیاست‌های بانک مرکزی و اظهارات دولتمردان، به نظر می‌رسد قرار نیست همزمان با بازگشایی رسمی بازارها در نیمه دوم فروردین، مهار دلار رها باشد. از همین رو به نظر می‌رسد بازارساز درصدد کنترل قیمت دلار برآید و معاملات نقدی را دست کم در کف کریدور ششم حفظ کند.

 

بررسی‌ها نشان می‌ دهد که قیمت دلار در معاملات پشت خطی پنجم فروردین در آستانه ورود به کانال دوم کریدور ششم قرار گرفته است. در این روز همچنین قیمت یورو در بازار آزاد با رشد همراه بود و به 66 هزار و 750 تومان رسید.

 

گفتنی‌ست قیمت درهم امارات به 16 هزار و 320 تومان رسید و پوند انگلیس 77 هزار و 350 تومانی شد. قیمت لیر ترکیه هم در معاملات پنجم فروردین 1620 تومان شد./ تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار